när du blir stor ska jag spela rock för digTja! Alltså gud vad mycket som hänt sen sist! Tyvärr inte bara bra grejer, den här julen blev inte alls som jag trodde. Känner mig ännu mer vissen än tidigare.
Dock, ljuset i mörkret! Min brorson kom den 23 dec och är fin som snus! Jag har bokat in Lovis åt dig Lillprinsen

en sista önskan


Hörru juletomten, jag önskar mig den här i julklapp också! Skynt dä skicka ned paketet till Stockholm! Inte med SJ bara, för de har ju lite smått problem

från modekungen.se

update

ingenting blir som man tänkt det, om jag säger så.

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida


nujag känner mig halvt vissen, halvt levande.

19 decIdag fyller världen bästa, finaste, snällaste, klokaste, vackraste, roligaste, charmigaste,
goaste och mysigaste mamma år!

Hittade några av mina gamla collage jag gjorde för ett par år sedan.

 

hemma

Första dagen hemma bjöd på lite mer snö och ett besök från fina Emma och hennes babylort som är så söt så man smäller av. Ni skådar här det första tagnta kortet på mig, hållandes i ett barn! Aldrig förr hänt.
Att jag håller i ett barn, alltså. Dax att lära sig nu kanske


Irene Williams


advanced style

we dance to the beat

bilder från decidastyle

Även då jag älskar Robyns musik är det framförallt hennes stil som inspirerar mig. Det är så skönt och så frigörande? att få se en artist som inte är stylad som ett mellanmjölkspaket a la idolfinalist.
Hittade via Ytligheter, Robyns stylists blogg! omg

Lèon
hårfintKlipp klipp

Idag blir det full rulle hela dagen. Imorgon smäller det

goldenSå. Äntligen har jag spraylackat mina skor i guld. Ska på ett andra lager också, sen är de klara.
Nu väntar jag bara på att få inviga dem! Hoho!

mhm.

" OK let me get this "STRAIGHT"... Larry King is on his 8th divorce, Elizabeth Taylor is possibly getting married for a 9th time, Britney Spears had a 55 hour marriage, Jesse James and Tiger Woods, while married, were having sex with everyone; and yet the idea of same-sex marriage is still going to destroy the institution of marriage? Really? "

6 månader kvar till värmenför några veckor sedan var jag hos Björn i Karlskrona. Man tycker ju att det borde vara hyfsat varmt i en av Sveriges sydligaste städer, men ikket. Det var svinkallt. På bilden har jag haffat åt mig en gratis kopp skållhet glögg, som jag försöker värma upp min kropp med. Visst ser ni hur mycket jag fryser?
Jag tror nästan jag frysit mer under mina 1,5 år här i södra Sverige än vad jag gjort hemma i Umeå. Jag menar, för 3 år sedan gick jag ju omkring i min sommarkavaj hela vintern. Visserligen var det för att jag var arbetslös och inte hade råd att köpa en ny jacka, men herregud, någon måtta får det ju vara.
Så här såg det ut då ( ser att jag heller inte har vantar. Haha) :det här var ju ett dumt inlägg. Blev ju inte direkt varmare av att titta på dom här bilderna

damir doma, interview magazine, dec/jan 1011
Via dirtyflaws

lets go
Oracle Fox


Bröllopsklänningen! (!!)

bara ett par till...

Jeffrey-Campbell-shoes-Back-Off-(Black-Silver)-010604

Jag vet, total ripoff av Acnes "Atoma".
Gissa från vem? Ni får 3 gissningar!

Jeffrey Campell såklart

Tycker faktiskt dessa är snyggare än originalet


Go Prada!BRAVISSIMO!
prada ss2011

kitthey


audrey, signe, me

handmadeden här kostade typ 5 kr att göra. Gå till närmaste pärlshop och en helt ny värld öppar sig

previewNyårslöfte; att någon gång i mitt liv sy en sån här kappa till mig själv.
anywho

rip off

Men ATT jag var före Klingan med detta! Upprivda brallor över stilettklackarna. Medans jag gick omkring med det redan i somras kom inte Elin på det förrän nu. Dessutom öste jag på med blåjeans också, något som enligt trendgudarna ska vara hett i sommaren 2011...

( obs, helt ironiskt inlägg. Bryr mig inte om vad Klingan eller trendgudarna gör/säger. Tänkte bara vara lite egotrippad ett tag)

true


alltsåOm en vecka är jag hemma!

suck

hela inlägget är taget från agnesb på Rodeo.net

" I Kina har klädbranschen utvecklats så snabbt att det finns många storstäder idag som är helt baserade kring klädindustrin. Efter vattentester hos två av dessa städer – Xintang, ”Världens jeanshuvudstad” som tillverkar över 260 miljoner par jeans varje år, och Gurao, som står för majoriteten av Kinas underklädestillverkning (staden snittar på en produktion av över en halv miljon bh:ar/dag) – har Greenpeace funnit höga halter av gifter i vatten och natur.Avfallet från färgning och tvättning av tyg släpps rakt ut i floden (man kan själv se det i Googlemaps-bilden ovan), vid en mätning hittades höga doser av fem olika tungmetaller i vattnet. Det berättas att arbetarna i Xintang dessutom rör sig i vattnet dagligen när de letar sten till stentvätting av denim. Greenpeace slår nu larm och kallar det bara toppen på ett isberg: proverna rör endast två av sammanlagt 133 kluster av textil- och klädtillverkningsbaserade städer i Kina. Mer finns att läsa i Times och på kinesiska Greenpeace.

Och en parantes: om detta sker med kläder vill man inte heller tänka på alla fabriker där det gör prylar inom teknik, leksaker, elektronik, etc? Greenpeace
skriver: ”Gurao. Barnen på bilderna går i skolan – men på kvällar och helger jobbar de också inom klädbranschen. De får 0,3 yuan [vilket motsvarar ca 0,3 sek] per 100 bh-band de kopplar fast vid ett maskinverktyg. På en heldag kan de klara mellan 650 – 1000 band, vilket ger 20-30 kronor.” 

På onsdag den 8:e december mellan 17-19 sker ett seminarium i Stockolm, på Hotell Anglais, Humlegårdsgatan 23: Har modet modet?, där det kommer diskuteras varför det är så sällan modeindustrin lyfter frågor om hur kläderna är tillverkade. Samtalet anordnas av Fair Trade Center, mer finns att läsa här. "
hon e kungMs. Fritz

dear santa

BONADRAG


workshop

Var idag på en workshop borta på Textil- och modefabriken, där vi skulle få pröva på att sticka utan stickor. Istället använde vi en kartongbit med utklippta taggar istället, och för hand gjorde man maskorna. Fick även prova på att göra direkt på en provdocka vilket var otroligt kul. Förstå vad man kan göra med den här tekniken....
Dumt nog tog jag inte bild på det färdiga resultatet. Kanske var lika bra... eh

exakt.

When you’re in Sweden and you see beautiful person after beautiful person after beautiful person and you finally don’t even turn around to look because you know the next person you see will be just as beautiful as the one you didn’t bother to turn around to look at.in a place like that you can get so bored that when you see a person who’s not beautiful, they look very beautiful to you because they break the beautiful monotony.
Andy Warhol

från fashionsphere


tja


foto, Henrik Bengtsson

dr clumpNej, kan inte få nog av såna här klumpskor. Det bästa är att det finns en hel del ute i 2handbutikerna som Myrorna och Emmaus, antagligen för att ingen annan vill ha dem än jag.
Eller jo, Buffalo Records älskar såna, därav bilden. Hon och jag då.

precious

 

Den snyggaste väskan jag sett i hela mitt 24 åriga liv. 550 kr är så lite så lite. Men ändå så mycket.
Önskar mig hellre denna i julklapp än fred på jorden, så det så
Topshop

skulle kunna leva på detta

Fantastisk dag. Tänk om man kunde göra detta jämt.
Lekte stylingassistent till Anna och hjälpte till med allt. Det var en stor lekstuga där det inte fanns några regler förutom more is more.
Nu är jag supertrött men glad för att jag fick så mycket beröm. Att få höra att man är bra på något, som man kanske vet man är bra på men som man ändå inte tror på "är rätt", är det bästa.
Nu är jag ännu mer peppad på att jobba mig in till konfektionstekniker till hösten, just för att få jobba kreativt.

Färdiga bilder lär dyka upp senareKläderna bestod av nästan bara examensplagg och kläder från modeeleverna på Textilhögskolan. Helt fantastiska plagg som man bara ville ta hem och sätta upp på väggen.
Halsband och ögonmask som består av ihoplimmade kycklingbenkick-assVärldens bästa dag. Gjorde en kick-ass-mellanredovisning på kavajarbetet och träffade redan Anna Lidström och funderade ut lite styles till en fotografering som ska ske på lördag! Halva rummet var fullt med den ena fantastiska examensarbetet efter den andra, blandat med paljetttröjor och pom-pom-bollar. Kommer bli sjukt bra fotografering.

Kvällen avslutas med glögg/vin/pepparkakasfest med klassen och sedan dans på X&Y. Pepp!

RSS 2.0