Paus

Tjenixen. Till Umeå på torsdag, fram tills dess har jag inte tid att lägga ett öga på bloggen. 

Ses i de kallare breddgraderna!

cosmosMaskerad med tema Space. Jag var sjukt underklädd med mitt "Vintergatan" där jag var vitklädd, hade en gata ritad på benet och candybaren MilkyWay runt halsen. Kvällen avslutades på X&Y där det var fullsmockat med folk och Stina höll på att svimma i hennes värmebevarande aluminium-mantel

Kommer sakna er TPU

spaceman

1. B-uppsats färdig och klar! Inser att jag idag suttit på biblioteket för sista gången här i Borås, om det vill sig ont i höst och jag inte blir antagen. Sista gången med original-TPU iallafall. 2 år gick ungefär.... så HÄR snabbt!
Hej Examen!


2. Firar detta med bomber och granater med maskeradfest och Spacetema!

schitzofreni del 2

Intressant hur man kan gå från detta........till detta på mindre än ett år.
( don´t worry morsan, jag rensar inte ut garderoben åter igen, jag packar bara inför Umeå)

Provet gick åt pipan och jag tänker sticka från stan och börja om på nytt.

 
 

första dagen på resten av mitt liv

Jahapp, då drar jag iväg på antagningsprov för konfektionsteknik då. Har sökt inför nästa termin, en 2-årig KY-utbildning här i Borås. Är ungefär samma utbildning som Textilhögskolans Designtekniker, men innehåller flera månaders praktik. Bära eller brista, bära eller brista..

grundströms

 

Det är prima gener min brorson Alex har fått...

Hej!

Jag och vargen önskar er alla en trevlig helg med så lite plugg som möjligt!


bling


bild1 Tigerlilys

Antingen måste man ha en pappa som åker till Amerikat och köper discodojjor till en (som Felicia har), eller så måste man åka till London för att hitta silvriga converse (som Ines gjort). Varför kan inte Sverige importera låga silvriga skor?

just nu

om ni är på biblioteket kan ni ju komma och säga hej! Jag lär sitta här tills jag växer fast

Efterlyses; pojke

Efterlyser den pojke som befann sig i trappuppgången runt 17.00 idag 18/5.
Du var lång, mörkhårig och allmänt mystisk. Jag var iphonenörden som började fnittra mitt i "hejet".
Jag bor på plan 1.

// tjej86

signe bag

den här var jättefin. Jag vill ha en! Gina tricot

2 ting


det bästa med att flyttpacka är att man hittar gamla betydelsefulla ting som man glömt bort. 
Den blå åsnan var en nyckelring jag hade till mina lägenheter i Umeå från 2006-2009 och i Borås fram tills förra året då den gick sönder. Den symnoliserar egentligen allt som jag gått igenom och gjort sedan 2006, alla minnen om allt kommer tillbaka när jag håller i den.

Robotgubben, döpt till Jason Gay (kommer faktiskt inte ihåg varför, den fick iallafall namnet en halvsuddig sommarnatt/morgon någongång i augusti 2007) hittade jag när jag jobbade som parkarbetare för kommunen. Det är en sån där ihopfällbar bokstav i form av en robot som fanns hos Frasses under 90-talet. Den symboliserar egentligen inget mer än Frasses, 90-tal och nostalgi

jag tackar Gud för lite riktig mat

har just lagat min första lasagne i mitt 25-åriga liv! Och den blev sjukt god! Har ca 4 portioner till i ugnen just nu, mat för hela slanten!

he ä int lätt

Igår gick jag på gruppträning på mitt gym. Jag hann inte värma upp för jag kom så sent, och började såklart att ta ut mig 100% redan från början. Detta resulterade i att jag 12 minuter senare kippade efter andan, skakade i benen och fick stjärnor framför ögonen. Jag insåg att om jag inte la mig ned skulle jag svimma. Detta tyckte jag skulle vara extremt pinsamt då jag var yngst av hela gruppen... (no offence).

Så jag säger till instruktören att jag fått mjälthugg, som ursäkt för att jag avbröt träningen. 
Och här säger jag alltså inte mjälthugg, utan MJÄLLTUGG. 
Intruktören förstår ingenting medan jag med teckenspråk försöker förklara för honom att jag fått MJÄLLTUGG, samtidigt som jag kippar efter luft och balanserar på skakande ben.
-MJÄLLTUGG! MJÄLLTUGG! MJÄLLTUGG! säger jag! Paniken närmar sig
-Du menar håll?, säger instruktören. 
-??

Det var dagen jag dumförklarades på gymmet

idag har jag egentligen inte gjort någonting

sicken dag. Började bra med sovmorgon, häng med Anna, ätit pizza, och så lite fix och trix på en overlockmaskin. Går sen hem för att sy klart min skjorta men så kruppar min symaskin ur totalt. Någon hustomte har tydligen varit framme och fuckat upp min spolkapsel så att jag nu måste köpa en ny. Trevligt värre

Fortfarande upprörd över Azerbaijan

Azerballe

LOL säger jag till mig själv för att jag blir så irriterad på att tävlingens absolut absoluuuut sämsta låt vann. Enda gången jag gick på toa under tävlingen var under den låten vilket säger en hel del.

Krupp lol krupp

jag borde ju egentligen kunna rita såhär eftersom jag gått bild och form! Hallå!

tabacco&leather

de närmaste 6 timmarna är jag ej kontaktbar

lördagens göra. Att sy en långkjol av det bruna tyget, fixa linningen på mina byxor jag sytt, sy fast knappar på en blus och sy ytterligare en blus av det gröna tyget. Ja, tyget är grönt, mörkgrönt. Men kameran höll tydligen inte med


nu kommer det igen; jag köpte tyget på REA!!
40 kr/meter. Fynd!

+/-

Förbaskade Umeå som ligger så högt upp i Sverige. Även fast jag längtar ihjäl mig tills jag kommer upp i sommar finns fortfarande ångestmonstret i magen som säger att jag är dum som inte är kvar här och försöker få ett textilt jobb. Jag förstör ju mina chanser att senare få ett jobb bara för att jag åker upp över somrarna till Umeå och jobbar med något helt annat. 

Men vad ska man göra. Ingen sommar utan Vännäsby, så är det ju.


Sa redan förra året att det var sista gången jag åkte upp, och nu säger jag det igen. Nu blir det sista sommaren jag är i Umeå en hel sommar, annars kan jag säga tack och adjöken till att komma in på den textila marknaden.


Nu ska jag äta halloumi

salve!

OMG! Jag hörde just en tjej säga "SALVE" till en annan här inne på biblioteket! (Salve är någon sorts latinsk hälsningsfras... lol lol) 
Det är alltså inte bara jag som har sommarlovsprogrammet Salve från 1997, som favorit!
Åh så kär jag var i prins Erik av Pommern! 

Ni förstår inte hur stort detta är, så många gånger som jag har fått förklara ordet " salve" till folk.
Valle! (Hejdå!)

Collar tips

Asos, 116 kr. Löstagbara skjortkrage....spetsar.

LinaÖ


Lina Östermalm, via Semaine

vaknar upp i en svettpöl och panikar nästan. Mitt rum når temperaturen som inte är okej för ett rum, solen ligger direkt på och kläder är en omöjlighet. Ute kommer det bli ännu varmare idag (kommer nå värmekulmen idag enligt tv4) och själv ska man sitta inne i ett bibliotek och skriva uppsats hela dagen. Upptäckte igår att det är 3 veckor kvar tills allt är slut. På dessa 3 veckor ska en uppsats skrivas, ett hem ska flyttpackas, ska träna inför antagningsprovet, och GÖRA antagningsprovet.
Jag vet att man inte får önska såna här saker, men snälla, kan det börja regna så man kan få skriva klart sitt arbete?

årets första solstingsmoment

dissade allt som hade med skola att göra och spenderade 2,5 timma ute i solen tillsammans med Ines. Mina lår har nu gått från ned från en 10:a på blekfis-skalan, till en 9:a.

De senaste dagarna har jag

Träffat Jens med flopp-cykeln Itera från 1982!Avslutat sömnadskursen i Göteborg med att äta flest kakor och godsaker av alla. 


Haft hejdå-fest för Erik som åker till Kina och gör karriär
Försökt få med på bild att mina ögon blivit mer ljusgröna än tidigare.
Gått på rockfest hos Kåren, headbangat fram en träningsvärk i nacken och spanat på Stina som var hetaste rock-bruden på stället
Hängt i stadsparken framför Timo Räisänen i 20-gradig sommarvärme
Och kanske bäst av allt, fått besök av en gammal vän som man träffat 1 gång sen 5:an lågstadiet, Vikingen Viktor

bakslag

Jag och Ines trottsade kylan och satte oss på en uteservering. Men tji fick vi när det började snöa, och plötsligt kändes kruk-palmerna mer malplacerade än någonsin

nu är det maj

jag fick tyvärr inte se någon majbrasa igår, men jag fick se Erik skriva " blood" med fingrarna och lyssna på Ines sköna sång i en röd lampa

ensam är inte stark, om man säger så. Även fast jag ibland kan sitta och äta mat ute självJag vill verkligen inte bo i Borås 2 år till. Kommer endast att gå om det dyker upp en fin prins eller en prinsess-vän som kan hålla mig sällskap.

RSS 2.0